Всё обо всём.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Всё обо всём. » Курилка. » Ноутбук

Ноутбук

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Хочу себе купить ноутбук хороший, какой посоветуете?

0

2

Я вот тоже думаю взять новый ноут, рассматриваю мак, что скажете?

0

3

MSI берите, это одни из самых лучших производителей ноутбуков

0

4

Говорят Леново хорошие ноутбуки, но и цены на них тоже не маленькие

0

5

Я бы не сказал, что Леново самые дорогие ноутбуки, есть и подороже производители. По качеству они действительно хорошие, можете в этом интернет-магазине посмотреть какие есть в продаже ноутбуки Lenovo https://noteboochek.com.ua/notebook/lenovo Все ноутбуки обладают разными техническими характеристиками, есть более мощные, а есть обычные. Доставку можно оформить в любой город или же есть самовывоз прямо из магазинов.

0

6

aliska написал(а):

Говорят Леново хорошие ноутбуки, но и цены на них тоже не маленькие

Так, Lenovo відома своєю широкою лінійкою ноутбуків, включаючи різні моделі для різних потреб користувачів. Lenovo дійсно виробляє ноутбуки різних класів - від бізнес-сегменту до геймерських моделей та ультрабуків. Ціни можуть варіюватися в залежності від конкретної моделі та її характеристик. Ось вам, наприклад, ціни на ноутбук для навчання в Києві shop.lenovo.ua/category/notebooks/klass__dlya_raboty_i_uchyoby.
Якщо ви шукаєте більше доступні варіанти від Lenovo, можна розглянути моделі серій IdeaPad або ThinkBook, які зазвичай пропонують хороший баланс між продуктивністю та вартістю.
А якщо бюджет дозволяє та ви шукаєте високопродуктивний ноутбук для бізнесу, можливо, моделі серії ThinkPad будуть більш підходящими.

0

Вы здесь » Всё обо всём. » Курилка. » Ноутбук