Хочу себе купить ноутбук хороший, какой посоветуете?
Ноутбук
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22021-01-25 15:58:37
Я вот тоже думаю взять новый ноут, рассматриваю мак, что скажете?
Поделиться32021-01-31 01:36:05
MSI берите, это одни из самых лучших производителей ноутбуков
Поделиться42022-02-02 18:45:10
Говорят Леново хорошие ноутбуки, но и цены на них тоже не маленькие
Поделиться52022-02-07 18:06:58
Я бы не сказал, что Леново самые дорогие ноутбуки, есть и подороже производители. По качеству они действительно хорошие, можете в этом интернет-магазине посмотреть какие есть в продаже ноутбуки Lenovo https://noteboochek.com.ua/notebook/lenovo Все ноутбуки обладают разными техническими характеристиками, есть более мощные, а есть обычные. Доставку можно оформить в любой город или же есть самовывоз прямо из магазинов.
Поделиться62024-01-10 10:49:46
Говорят Леново хорошие ноутбуки, но и цены на них тоже не маленькие
Так, Lenovo відома своєю широкою лінійкою ноутбуків, включаючи різні моделі для різних потреб користувачів. Lenovo дійсно виробляє ноутбуки різних класів - від бізнес-сегменту до геймерських моделей та ультрабуків. Ціни можуть варіюватися в залежності від конкретної моделі та її характеристик. Ось вам, наприклад, ціни на ноутбук для навчання в Києві shop.lenovo.ua/category/notebooks/klass__dlya_raboty_i_uchyoby.
Якщо ви шукаєте більше доступні варіанти від Lenovo, можна розглянути моделі серій IdeaPad або ThinkBook, які зазвичай пропонують хороший баланс між продуктивністю та вартістю.
А якщо бюджет дозволяє та ви шукаєте високопродуктивний ноутбук для бізнесу, можливо, моделі серії ThinkPad будуть більш підходящими.